Blindstraat 141 | 9140 | Temse

Maaien van grasvelden

Wij maaien ook uw grasvelden

Vanaf nu het hele jaar rond een perfect gemaaid gazon

Hebt u een hekel aan het gras maaien? Vindt u het pure tijdsverspilling, maar wilt u wel van een goed verzorgd gazon genieten? Wanhoop dan niet langer, want vanaf nu neemt Thomas Tuinen uw gazon met heel veel plezier onder handen. Wij staan namelijk ook in voor het maaien van grasvelden in Temse.

Kleine en grote grasvelden

Onze firma beschikt over de nodige materialen om zowel kleine als grote grasvelden de baas te kunnen. Met onze zitmaaier is grote velden maaien een gemak, de klepelmaaier is dan weer ideaal voor terreinen met hoog gras of veel oneffenheden.

Eenmalig of met een onderhoudscontract

Thomas Tuinen neemt privétuinen en bedrijfsterreinen onder handen. Wij werken steeds volgens uw wensen. Dit kan eenmalig of op basis van een onderhoudscontract waarbij u de frequentie van het onderhoud kunt kiezen.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Thomas Tuinen in Temse is uw professionele tuinman voor het maaien van grasvelden. Wenst u ook van onze dienstverlening gebruik te maken en voortaan steeds een propere tuin te hebben? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op. Wij helpen u graag verder.

 
 

Onze diensten

Kort samengevat, voor alles wat met uw tuin te maken heeft. Van het aanleggen van uw tuin tot het onderhoud ervan en veel meer, bij ons is uw tuin in goede, professionele handen.