Blindstraat 141 | 9140 | Temse

Omheiningen

Welk type van omheining hebt u in gedachten?

De aanleg van uw eigen hof van Eden. Omheining, beplanting, vijvers en zoveel meer

Omheiningen zijn er in alle soorten en maten. Bent u er nog niet helemaal uit welke omheining het best bij uw woning past? Ons hoveniersbedrijf staat u graag bij met professioneel advies. Wij zorgen alvast voor de perfecte plaatsing van uw omheining in Temse.

Extra privacy met schuttingen en tuinpanelen

Wat u ook kiest, wij plaatsen alle soorten beschuttingen. Zo vindt u bij ons o.a.:

  • draadafspanning
  • betonnen afsluiting
  • houten tuinpanelen
 

Een andere manier om uw privacy te garanderen, is het plaatsen van onze mooie tuinpanelen. Voor elk budget hebben wij wat wils. Wanneer u beroep doet op onze expertise om uw omheining te installeren, bent u er zeker van dat u geniet van een degelijke tuinafsluiting die weer en wind trotseert.

Waarmee kunnen wij u nog van dienst zijn?

Niet alleen plaatst Thomas Tuinen tuinafscheidingen. Indien gewenst kunnen wij uw volledige voor- of achtertuin (her)aanleggen. Van gras zaaien en bloemen planten tot verhardingen, tuinhuisjes plaatsen en vijvers aanleggen, u kan het allemaal aan ons overlaten. Zo bespaart u tijd en bent u zeker van een kwaliteitsvol en langdurig resultaat.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Onze tuinfirma is gelegen in Temse, maar wij zijn actief in de wijde omtrek. Twijfel niet, maar contacteer ons vandaag nog voor een gratis offerte op maat voor uw omheining.

 
 

Onze diensten

Kort samengevat, voor alles wat met uw tuin te maken heeft. Van het aanleggen van uw tuin tot het onderhoud ervan en veel meer, bij ons is uw tuin in goede, professionele handen.