Blindstraat 141 | 9140 | Temse

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud is één van onze specialiteiten

Laat uw tuin geen doorn in het oog zijn! Thomas Tuinen zorgt voor een optimaal onderhoud

Verdient uw tuin een onderhoudsbeurt, maar heeft u zelf geen tijd om er werk van te maken? Dan schiet het gemotiveerde team van Thomas Tuinen graag ter hulp. In de wijde omtrek van Temse zijn wij actief en maken wij van elke tuin weer een pareltje.

Eenmalig of met onderhoudscontract

U kan kiezen voor eenmalig of voor periodiek tuinonderhoud in Temse. Enkel gras maaien en onkruid wieden of ‘zwaardere’ werken, zoals hagen scheren en bomen snoeien? Het behoort allemaal tot onze mogelijkheden.

Voor particulieren en bedrijven

Kleine of grote tuin? Wij beginnen er altijd met evenveel zin aan. Streven naar perfectie vinden wij steeds vanzelfsprekend. Bovendien kunnen niet alleen particulieren, maar ook bedrijven beroep doen op ons voor tuinverzorging. Zo ziet uw bedrijventerrein er altijd piekfijn uit.

Vraag vrijblijvend offerte aan

U ziet het, bij Thomas Tuinen in Temse laten wij er geen gras over groeien. Ook in uw tuin gaan wij met veel plezier aan de slag. Contacteer ons daarom vandaag nog voor uw tuinonderhoud op maat. Wij helpen u graag verder.

 
 

Onze diensten

Kort samengevat, voor alles wat met uw tuin te maken heeft. Van het aanleggen van uw tuin tot het onderhoud ervan en veel meer, bij ons is uw tuin in goede, professionele handen.