Blindstraat 141 | 9140 | Temse

Tuinhuizen

De constructie van uw tuinhuis is in goede handen bij Thomas Tuinen

Maak van een nuttige opbergruimte ook een blikvanger

Een tuinhuis of blokhut is onmisbaar in ieders tuin. In een mum van tijd creëert u zoveel meer opbergruimte. Tuinmateriaal, fietsen, plantenpotten, een grasmachine, een tuinhuis is de ideale plaats om alles te stockeren. Bij Thomas Tuinen zijn wij bedreven in het bouwen van tuinhuizen in Temse. Groot of klein, in hout of metaal, helemaal zoals u het wenst.

Onderhoud en aanleg

Naast de constructie van opbergplaatsen voor in de tuin, zijn wij ook werkzaam als tuinman en tuinaannemer. Zowel de aanleg als het onderhoud van uw voor- en achtertuin zijn bij ons dus in goede handen. Ook omheiningen plaatsen, verhardingswerken, de aanleg van vijvers en grasvelden maaien behoren tot ons takenpakket.

Geïntresseerd? Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Onze firma plaatst tuinhuizen in de wijde regio rond Temse. Hebt u geen reden meer om nog te twijfelen? Kijk de kat dan niet uit de boom, maar bel ons vandaag nog op voor een offerte op maat. Samen maken wij uw tuindromen waar.

 
 

Onze diensten

Kort samengevat, voor alles wat met uw tuin te maken heeft. Van het aanleggen van uw tuin tot het onderhoud ervan en veel meer, bij ons is uw tuin in goede, professionele handen.